Функцията не е много нова, но все пак накратко за нея: Ако тази функция е включена, когато някой Ваш приятел качи снимка (на която сте и Вие), facebook може да разпознае Вашето лице и да му предложи, да бъдете маркиран на снимката. За тези от Вас, на които не им харесва тази функция, ето как тя бъде изключена:
1. Изберете от меню “Настройки” –> “Настройки за сигурността”. След това изберете “Персонализиране на настройките”.
2. След това намерете опцията “Предлагане на мои снимки на приятели” и кликнете на “Редактирай”.
3. В прозорчето, което ще се отвори изберете като опция “Disabled” и накрая натиснете бутона “Добре” или “ОК”.

0 Comments.